Luby Creative Commons License 2005.07.28 0 0 658

Most már nálam is kiveri a biztosítékot ez a közönséges, bárgyú viccelődés. Ráadásul Geothe körül forgolódva!

Nem írok mindenkinek külön-külön, mert egy tőröl nőtt fattyúhajtások.

Derek: a szakszervezeti példád a Beoing kapcsán enyhén szólva is hülyeség. Ott a szakszervezet az alkalmazottak érdekeit képviseli, és nem ül a kormányzópárt soraiban a parlamentben. Nem igen szokott egy szakszervezeti vezető, hogy a levegős dolgoknál maradjunk vezérigazgatóvá avanzsálni. Jobban gondold meg a propaganda szövegeidet, mert röhejessé válsz. Az, hogy a többi szellemileg alultáplált tapsol neked, az ne tévesszen meg.

Pixy, Ó a nagyszerű Pixy megint előhozakodott gúnyosan, a nemzethalál kifejezéssel. Ha nem születik elég gyerek, ha nem lesz, aki eltartson téged, nyugdíjadra megkeresse a "lét"-mert mindig a következő generáció termeli ki a nyugdíjat!- ha az öregek meghalnak, (ez a világ rendje ), a gyerekek meg nem születnek meg, akkor érdemes e ostoba szajkóként idézgetni ezt a végzetet?

alto: igen, negyvenórás a munkahét, ÁLTALÁBAN!, de vannak egészségre különösen veszélyes munkakörök, ahol csökkentett a kötelező óraszám. A MOTIM is ilyen. Persze, ha valami köze van egy vezető politikushoz, akkor ...

macskatappancsok éke! Én megértem, hogy a külső-belső tulajdonságok behatárolják egy nő szexuális érvényesülését. Ez tény.  Az egy másik kérdés, hogy illő e apró, löttyedt férfi nemiszervekkel azonosítani nettársaidat? Ez nem jópofaság, jajj, de bevállalós vagyok stílus, hanem közönséges és útiszéli szöveg. Persze az álmok kivetítéseként is felfogható, hiszen ráerősítettél még e kéjes vibrátorral, és az áthallásos kivert klaviatúrával. Mindezt egy iurodalmi-politikai beszélgetésben.

Ez a magát baloldalinak mondó gátlástalan és ostoba csasztuskabrigád érvek és gondolatok hiányában úgy véli, hogy kenyéradó gazdáinak tud segíteni azzal, hogy fölényes pofátlansággal mindenkit minősítget. NEM TUD SEGÍTENI!   Gábor