starck Creative Commons License 2005.07.27 0 0 9

Nekem az a véleményem, hogy

1: ha valakinek földtulajdona van, legyen az csak telek, hétvégi, zártkerti stb, stb

az KÖTELES JÓ GAZDA GONDOSSÁGÁVAL eljárni TULAJDONA érdekében

2: az Állam illetve a törvény megalkotását eddig ELMULASZTÓ képviselőket ( ha jogilag nem lenne képlékeny a jogi alapja ) úgy beperelném mint a pinty..

és CSAK amiatt amiért bizonyíthatóan az elmulasztott törvényi háttér megalkotásából adódóan (aminek megalkotását a jó magyar állampolgári szokás: majd akkor csinálunk valamit ha már zsebbe nyúlunk, segítette idáig ) több tízezren kényszerülnek CSAK AZÉRT különféle javító pirulákat meg egyéb szereket vásárolni MERT a tisztelt földtulajdonosnak ( az Állam is) majd ráérünk arra még felfogásban vette az eddigi akadályokat. DE

Mivel a tisztelt "politikusi" érában is egyre problémásabb a tünet kezelése MOSTMÁR csinálni kellett valamit.

Szóval CSAK azért mert a tulajdonos ( és most kutyát nem érdekel kit hívnak ekként) a problémával nem foglalkozik mert az nem kerül semmibe...hát EZ AZ AMI NEM EGY öntudatos állampolgári gondolkodásra vall. Eddig.

Ám Most bejelentés nélkük, "irgalmatlanul"  kaszálnak mert az akinek ez nem volt érdeke nem tette...

Ezért, mégha az utólagosság mint az elintézés EGYIK módja vitatható is a Normális emberi kapcsolatok között AZ NEM NORMÁLIS, HOGY tojik az egyik a dologra mert ez nem az Ő problémája.. hát nem...

egyetértek a módozattal CSAK EZ ALÓL NEM LEHET KIVÉTEL: TEHÁT  az önkormányzatot, állami tulajdonost ugyanúgy KELL KEZELNI mint engem vagy mást...mert a parlagfű: nem néz tulajdoni formákat és államháztartási problémákat.

Ha van: az pénzbe kerül,  ........csak ne az enyémbe.....ha már egyszer Én kiszedem, a telken rendszeresen kaszáltatok stb. stb

Starck