Az Electroluxnak ekkorában van kétkompresszorosa, de azt hiszem nem no frost-os, sőt én nem is találtam a honlapjukon olyat (mondjuk már annyit átnéztem, hogy fogalmam sincs, hol mit láttam)
De a 2 kompresszorost akciozzák most is (Cora, Metro stb) Mondjuk van különbség, mert azt hiszem a Metroban 85000 körül míg a Coraban 99000 hirdetik, de persze meg kell nézni a típusszámot, mert csalóka, hogy ugyanúgy néz ki, de azért lehet, hogy nem teljesen ugyanaz.
A Daewoo-nak is van kétkompresszorosa, és ránézésra szimpatikus, de nem tudom mennyire jó, most akciózzák az LG-t, az viszont no-frost-os (bár tegnap láttam a Metroban no frost-os LG és B kategóriás volt. Nem tudom, hogy van e A+ No frost.
A Fagornak is van mindenféle tipusa, érdemes megnézni, azt is mostanában nagyon nyomják akciókban.
Én már kezdek rájönni, hogy mindent nem tudok összekombinálni, hogy benne legyen amit szeretnék. Ezért úgyis kell majd kompromisszumot kötni, miről mondok le.
Mondjuk nagyon nem szeretek hűtőt olvasztani, ezért a no frost egy nagyon jó dolog, főleg mert spájzban van/lesz, ahol elég meleg van ilyenkor, úgyhogy jegesedik is rendesen.