szilvibank Creative Commons License 2005.07.27 0 0 393

Sziasztok!

Sajnos újra itt... :-(((

Kár, hogy többen lettünk ezen a topikon. Visszaolvasgattam kicsit, "leloptam" a linket a táblázatokkal, diétákkal, köszönet érte! Elolvastam pár étrendet és a hideg kiráz némelyiktől...

Amiért visszatértem, az az, hogy a mai látogatás a védőnőnél megint megijesztett. Abból lett totál elegem, hogy mindenki mást mond -más határértéket. A saját orvosom szerint a tesztreggelis 8,8 mnem sok, ne aggódjak 9,5-ig (ikrekkel), meg se csináltassam az éhgyomrit, stb, de ezt már régebben írtam. Annak az értéke 4,2 lett, a dokim véleménye miatt csak telefonon kérdeztem meg, el nem mentem a leletért. Ugyanezen a 8,8-on a védőnő szörnyülködött, időpontot akar kérni a diabetológiára, hogy "Úristen, én azt tanultam, hogy...". (A 8,8 sem simán lett, hanem egy halom idegeskedés és bizonytalanság után, de nem a babavárással kapcsolatban.)Tapasztalt ikres kolléganő -egy hónapot feküdt kórházban szülés előtt- 9,6-al vígan volt, senki nem mondta neki, hogy cukros, sem neki, sem a babáinak semmi bajuk nem volt, nem is lett. Könyörgöm, miért nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?! Miért kell az embert halálra idegesíteni azzal, hogy különböző értékek, vélemények röpködnek eü. szakemberek szájából egyazon lelettel kapcsolatban?! Már azt sem tudom kinek higgyek... :-((( Mivel tapasztalatom (hál'Istennek?) nincs ilyesmivel, megint kapkodós vagyok és ideges.

Ne haragudjatok, ha a korábbiakhoz képest ismételtem volna magam, meg túl hosszúra is sikeredett a hsz, de kiakadtam cseppet.