chasseur Creative Commons License 2005.07.26 0 0 1650

Az itteni fórumokban jól le van írva, mit kell csinálni:

http://cyclingmanager.dox.hu/

Egy kis élménybeszámoló életem első többnaposáról, a Vueltáról. Az Illes Balears-ral vagyok, és úgy ültem le a gép elé, hogy Mancebót a top10-be hozzam be, Valverdét a legjobb fiatallá tegyem, és elhozzam a hegyi trikót.

Nos, 14 szakasz után Mancebo a 6., és feljebb már nincs is nagyon hely, mert az Armstrong, Ullrich, Basso, Heras, Cunego ötös (ebben a sorrendben) 3-4 perccel van előtte. Az utóbbi pár hegyen tudott velük menni, de kell is az előny a mögötte lévőkkel szemben, mert van még egy időfutam, ahol a többiek (Vino, Rogers, Botero) sokkal jobbak.

Valverde kezd magára találni, de csak 5. a fiatalok között, mivel az első két hegyi szakaszon nem bírta. Cunego öt perccel van előtte, így a fehér trikó már nem reális. Karpets egy defekt után (nem ment vissza érte senki) nagyon sokat kapott a negyedik szakaszon, így ezután vele a célom a piros trikó lett, és vezet is Karpets majd 50 ponttal Lance előtt, apró szépséghiba, hogy összetettben csak a 65.

Szakaszgyőzelmem még nincs, mivel a csapatba sprintert nem neveztem, a szökéseim pedig eredménytelenek voltak.

Előzmény: Cunego17 (1649)