Tiborc
2005.07.26
|
|
0 0
555
|
Miről is tetszik félrebeszélni?
Mellé tetszett durrantani!
Célozni félszemmel kell, nem tanították?
Nem járt esetleg werberi tanfolyamon?
Mielőtt eldurranna a felgyülemlett okostojásság, megkérdezem, mikor írtam olyant, hogy egyházi iskolába jártam?
Amit írtam, az nem ezt tartalmazta, kedves nagy szellem!
„Milyen is volt Tiborc, amikor - fiatalosan keresztény-konzervatív mivoltában egy igen-igen undorító ember – ként osztálytársainak magyarázta a magyar nyelv titkait?
Két pofont kapott a tisztelendő atyától, de hát az én éltem ilyen volt, a pofonokat mindig párban kaptam.”
Egy általános iskola, egy általános gimnázium volt, engedélyezett, vagy megtűrt hitoktatással.
Még a rabbit is elviselték, anno a Kádár – korban.
Az ájtatosság, szemforgatás, kegyeletteljes ömlengések egy más kor nem sunyító, csak szunnyadó szelektől szenvedő mozgalmárjainak sajátsága.
Ne nyomorgattassa magácskát a szelektől görcsölve, mert nem hátrányos helyzetű gyerek marad, hanem kidurrant Gyurcsány –lufi.
Lapuló írnokocska, aki öngyilkos merénylőként teríti be megbízóit is durranásakor.
(Nem szóltak, hogy az időzítés nulla? – szegény megvezetett öngyilkos terrorista. A friss szellők, –vagy a fényes szellők? – kifújják innen durranásának „illatait”. A vezér meg szagolgathassa.) |
|