forest240 Creative Commons License 2005.07.26 0 0 675
Kedves ginger65, nem akarom elvenni gepdoki kenyeret (bocs az ekezetek hianya miatt), de asszem hasznodra valik, ha leirok 1-2 tapasztalatot bozotvago ugyben. Kb. heti 1-2 ha dzsuvat vagunk, altalaban olyan helyekre hivnak, ahol a nehez gepek nem boldogulnak, kezzel pedig remenytelen. PARTNER 422X (2.2 le) cca 110eHUF. Masszivnak tuno gep, de nalunk 3 honap alatt 5x romlott el ( minden esetben a tengelykapcsolo rugoja, vagy maga az egesz kuplung adta meg magat), ugyhogy nagyon gyorsan gep vissza, penz vissza lett a vege. KOMATSU 350 (1.7 le) Csak jot tudok mondani errol a kis japanrol, konnyu, kisebb teljesitmenye ellenere ugyan azt es ugyan annyit vag, mint a nagyok, eddig teljesen hiba nelkul. Nagyon korrekt gep, szeretem. Ar: cca 90 000 HUF. Nem tudom Magyarorszagon forgalmazzak-e? Ha igen, aldozz ra, hobbi szinten szerintem tul fog elni teged. Hatranya, hogy korfureszt nem adnak hozza, bar a Husqvarna kesek es fureszek passzolnak, de nem hiszem hogy jot tenne neki a sok fureszeles. HUSQVARNA 240R (2.5 le), cca 150 000 HUF. Kiraly gep, tud mindent, amit kell, 1-2 tervezesi hibatol eltekintve majdnem tokeletes, birja a strapat rendesen, bar a Komatsu sokkal kifinomultabbnak tunik. 40 ezer forintert nem bozotvagot, hanem bosszusagot fogsz venni, bar van, aki ezt szereti. Tedd el a penzt es vegyel jovore rendeset 80 - 90 ezerert. Stihl, Husqvarna es Komatsu - ezekben gondolkodj, es csak szakuzletben vedd meg, ahol szerviz is van.
Előzmény: ginger65 (674)