Azt mondod, itt minden rossz, és nincs is mit tenni? Tényleg semmilyen változást nem szeretnél bevezetni, se rövid-, se hosszú távon?
Jaj, dehogy rossz minden, és persze, hogy be tudnék vezetni változtatásokat.
Mindent jóra lehet fordítani, csak akarat kell hozzá, illetőleg nekem eddig ez volt a tapasztalatom.
Persze változtatni a rossz szokásaimon nagyon nehéz, de nem lehetetlen, beidegződött gondolataim, vagy bármi ilyesmi nincsenek?,(vagy ki tudja) viszonylag, elég rugalmas vagyok, tehát semmi sem lehetetlen.
De ne rólam beszéljünk, ez uncsi.
Ti hogy gondoljátok hogy lehetne változtatni nekünk, 'kisembereknek' persze csak kis csapásokkal ezen a kialakult kapitalista+? világrenden?
Szinte biztosra veszem, megint csak a saját eddigi tapasztalataim alapján, hogy csupán csak a legszűkebb környezetünket tudjuk elérni, vagy még azt sem?, de a jelszavam: igyekezni kell, különben nincsenek egyltalán nagy terveim, sőt! egyáltalán nincsenek terveim, csak nézek, csodálkozom és levonom magam számára a tanulságot, ennyi. Nem hinném, hogy egy disznó fog győzni majd a sok lúd ellenében, meg különben is inkább pesszimista vagyok mindenben, mint optimista.
Különben meg, ha már választani kell, én mindig a menekülést választom, örökké, inkább elvonulnék egy kis szigetre, minthogy egy metropolisban élnék.
Ez persze nagyon nem jó, de ez van.