r-na Creative Commons License 2005.07.22 0 0 2128
Szaisztok!
Kicsit nyaralni voltam, most olvastam vissza, hogy mi történt az elmúlt napokban.

Rebelx!!
Megosztanám veled a tapsztalatomat térdkalács ügyben. Néhány éve, de már jóval Dolly kölykei után....Dollynak is kiment mind a két térdkalácsa. Én tettem vissza a helyére, először csak véletlenül, mert ahogy felkaptam az ölembe és óvatosan tapogattam végig a lábát, vhogy sikerült, utána már "rutinból". Arra már nem emlékszem, hogy ez után, vagy amikor a másik lábával is ugyanez történt, vittük el az orvoshoz. Nem lehetett bírni, hogy szegényke szaladgál és egyszercsak nyűszítve sántikál oda hozzám. Az orvos azt mondta, hogy ha nem javul a helyzet, meg kell műteni, de annyit javasolt, hogy fáslizzam be neki minden éjszaka. Szerencsére Dolly olyan, hogy ezt hagyta is nekem, és szépen lassan csökkenni kezdett az efféle balesetek száma. Aztán már csak annyi volt, hogy amikor hazaértünk, nem ment ki a térdkalácsa, de megfájdult a lába, de idővel ez is elmúlt. Ma már csak annyi, hogy lehet sokat mondok, ha 3 hónapban egyszer éppenhogy megfájdul a lába, mert russzul ugrik.
Nekünk szerencsénk volt, ha van türelmed, próbáld ki a fáslizást, hátha segít, és megússzátok a műtétet, de egyébként ahogy látod.
Előzmény: Rebelx (2127)