Lizzi Creative Commons License 2005.07.22 0 0 2070

Üdv, a vermona kvint perkájához először át kellene huzaloznom a billentyűsor alatti érintkezőket ugyanis pont ez a regiszter hiányzik. Ez tervbe is vettem méghozzá a 2'-est fogom 2 2/3'-ra áthuzalozni valamint a 1 3/5' - 1're mert nekem ez is hiányzik. Ez a két utolsó regiszter módosulna rajta. Másik problemám hogy nem tudom a perka jól működik-e rajta, ugyanis ha felhangosítom (ráadom) valamelyiket felhangosodik vele az alapregiszter is valamint nem monofónikus. Lehet hogy csak a panelen lévő trimmer potikon kellene tekergetni hogy jó legyen de még nem próbálkoztam vele. Idő hiányában csak tervezgetek. Még a szkener-rel sem csináltam semmit pedig már nagyon kíváncsi vagyok hogy szól vele és nélküle. Mármint ha sikerül összehoznom.

Most lesz 2-hetem (leállás) de még mindig lakásfelújítok. Talán majd éjszakánként.

A Crumar-ra úgysincs pénzem csak kíváncsi voltam rá mit tud, de találtam róla némi infót. Egyébként meg azért tettem ide fel, hátha akad köztünk valaki akinek van fölös rá és kíváncsiságból kipóbálja. Akár akinek van igazi is:)

Jól szólt az A100 a koncerten. Ezt azért ki lehetett venni a bejátszásból! Hátborzongató kaparós és bársonyos egyszerre.

Üdvözlet: rt

Előzmény: tehtube (2069)