Köszi a választ, Laurens, be fogom szerezni ezt a könyvet. Megnéztem Tehtube-nál és nagyon tetszik, csak keveslem benne a játéktechnikai dolgokat. Persze az is jó lenne, ha az a kevés dolog már készségszinten menne :)
A klónokról csak annyit, hogy az EMU-ról már régen tudom, hogy jó hangja van, viszont mind a DB-5-ben, mind a saját Korgomban kellemesen csalódtam :) mivel most először volt alkalmam jól karbantartott "csúcs" Hammond-dal összehasonlítani a hangszeremet. Furcsa, de eddig azt hittem, hogy sokkal távolabb áll az eredetitől billentés és hang szempontjából. A DB-3-ról nagyon rossz emlékeim vannak, bár én csak egy gagyi kis fülessel tudtam kipróbálni, ami persze nem mérvadó. Mindegy, lényeg az, hogy a DB-5-nek fantasztikus hangja van, a kezelése is nagyon hammondbarát, de még jobb lesz, ha Viscount-ék megvalósítják Tehtube mester újító (vagy inkább hagyományőrző?) ötleteit :)
Fel fogok pár képet és videórészletet (bár elég rossz minőségű) tölteni egy tárhelyre délután, csak most aludnom kell, mert most értem haza az EFOTT-ról... (Már teljesen átállok az éjszakai életre :)