alto Creative Commons License 2005.07.22 0 0 534

Természetesen megjegyzésemben semmi demokráciaellenes nincs és ezt kegyelmed is pontosan tudja, Tiborc uram.

Pusztán egy infantilis reklámra kívántam a figyelmet felhívni, belegondolva, hogy mi pénzek lehetnek ott a ládafiában, ahol képesek tekintélyes summákat arra költeni, hogy óriásplakátokkal gyalázzák a köztársaság miniszterelnökét.

És belegondoltam abba is, hogy érdekes módon a baloldalról nem csinálnak ilyet, nem szórják tele az országot az ellenzék vezéréről szóló gyalázkodó plakátokkal. Vajha nem azért, mert mindenek ellenére a baloldal közönsége mégiscsak magasabb viselkedési nívón áll, mint a jobboldalé, és nem gondolja azt, hogy az ellenféllel szemben MINDEN megengedett, hiszen nem közülünk való, talán nem is ember az istenadta.

Dehogyis akarom én a politikai karikatúrát betiltani, de a diszkussziónk tárgyát képező képi förmedvény minden, csak nem karikatúra. Persze ezt sem akarom betiltani, csak megjegyzem, hogy van, akinek volt gyerekszobája és van akinek nem volt. Aki ezt kitalálta és terjeszti, annak nem volt. Aki meg védi és mentegeti, sőt tetszik neki, szerintem annak sem.

Ein.... urat nem ismerem, így szinkronhangja sem tudok lenni.

Előzmény: Tiborc (530)