djuice Creative Commons License 2005.07.21 0 0 2058
megvolt, jóvolt, szépvolt...! :) Szóval megmérkőztek a klónok (Korg Cx3, Emu B-3, Viscount DB5) a nagy Hammonddal, meg a mindent elsöprő SZUPER fekvő Leslievel!!! Konklúzió: nagy Hammond lesöpört mindent ahogy illik, viszont a klónok egymás közötti meccse döntetlen lett! Tök mindegy mi szólt, ha hátat fordítottál a cuccoknak nem tudtad megmondani melyik szól épp, nagyon egyhúron pendültek. Inkább praktikussági szempontok lehetnek a döntők: Emu - drawbar hiánya = 3. hely; Korg - 1 manual = 2. hely; Viscount - full house = 1. hely. Nekem azért privátban a Korg billentyűinek erősebb rugói szimpatikusabbak voltak és nem azért mert KarnEvil a cimborám! Végülis az Emuval én nagyon meg vagyok elégedve, főleg hogy nem hozott szégyenbe a nagy Hammonddal való meccseltetés alkalmával sem! :) Jó vétel ez 80e körül, nagyon jó!!! A drawbarokat mindenki hiányolta belőle, de egyidejűleg az is elhangzott, hogy szélsőséges esetekben is csak 4-5 beállítás a menő a Hammondnál, azt meg fix presetként tudja az Emu is és akkor felesleges a drawok macerálását firtatni. Ráadásul 7x128 program van benne, melyből 512 (4 bank) teljesen felülírható! Akkor meg mit akarunk??? :) Végülis felvétel nem készült, talán majd legközelebb, mivel mindenki széthammondozta az agyát, kezét, fülét és a végére kifújtunk mint Joey a buli végén. Azért jó volt! Soha rosszabb bulit! Hammond forever!!!