Tiborc Creative Commons License 2005.07.21 0 0 532
Ez viszont tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

„Nos. Ön, uram, egy Orbánban hívő, vagyis konzervatív beállítottságú, keresztény lelkületű politikai aktivista (ez az eddigiekből kiderült), s nyilván ebbéli minőségében, szerepében szennyezi szellemi környezetét a keresztény „fiatalság szlengjével”, gusztustalanságaival. Egy jól idomított hipokrita ugye „nem szívesen” szennyezi, de azért szennyezi a környezetet. Lám, ilyenek a konzervatív értékeket valló nickek. „Demokratikusan” érzékenyek mindennemű ocsmányság iránt.

Ön, uram, s ezt tudnia kell, fiatalosan keresztény-konzervatív mivoltában egy igen-igen undorító ember. És milyen érdekes a világ, e tekintetben sem különbözik Pixytől, aki ugyebár a használt női bugyik cserélgetési módjának és gyakoriságának metaforáját alkalmazza valamely vitában (ő egy másik topikon). Önök szinte minden tekintetben egymáshoz valók, egymás pandanjai. Az önök között „feszülő” különbség csupán formai: ön terjengősen, Pixy „frappánsan” fiatalos, „szlenges”; vagyis primitív.

Számomra e topikon ez a végső konzekvencia.

(Csak a tahók számára: a fölszólító mondat végére még egy helyesírásilag "korrigált" szövegben is felkiáltójel dukál.)”

Milyen is volt Tiborc, amikor - fiatalosan keresztény-konzervatív mivoltában egy igen-igen undorító ember – ként osztálytársainak magyarázta a magyar nyelv titkait?

Két pofont kapott a tisztelendő atyától, de hát az én éltem ilyen volt, a pofonokat mindig párban kaptam.

Meséltem nekik, milyen nagyszerű a magyar nyelv, mert egy olyan fogalmat, mint a szellem (?), a magyar ábécé minden magánhangzójával ki lehet mondani:

Alfarhang

Hátvágánygáz

Segglehellet

Végbélszél

Fing

Ismeri a többit is?

A vége viszont aranyos volt

Űrbűzfütty, sajnos ebben a rövid és hosszú magánhangzók keverten jelennek meg, de hát semmi sem tökéletes, nyilván ezért kaptam két pofont.

A többit is köszönöm!

Feleségem is ismeri Pixyt – valódi mivoltában – és könnyesre nevette magát megható sorain!

Tud adni egy postai címet, mert egy – általam egyszer használt,  - nem cserélt, de szellemekkel teli - férfi gatyát szívesen megküldünk asztaltársamnak?

Bajban csak akkor leszek, ha a Maggi reklám szerint kéri, tudja, ahogyan a gyümölcslevesüket reklámozzák: Extra nagy gyümölcsdarabokkal!

Megpróbálhatom, lehetséges, nekem is sikerül a reklámbelit előállítani szellemeségednek.

Záró megjegyzés:

Moderátor!

Az általam leírtak nem elfogadhatók Galgóczi László tanszékvezető tanár úr részéről.

Sajnálom, de nem szeretek káromkodni, ami elfogadható szerinte.

SZVSZ viszont itt nem voltam trágár, amikor fiatalkori élményeimet idéztem.

Nehéz megítélni, amikor ilyen nagy szellemekkel társalkodok.