Hellosztok!
Ma végre hozzájutottam a CyM3-hoz, király a játék, csak a "szokásos" probléma van vele, de a patch biztos orvosolja: azok a versenyzők, akik később adták fel, mint az utolsó normálisan beérkező 0 időt kapnak és ők vezeti ka versenyt. Rögtön ki is próbáltam néhány szakaszt:
Párizs-Roubaix, QSDvel: Bodrogi, Boonen, Mussew, Knaven, VDB voltak az alapemberek, Boonennek egész jó értékei vannak, Bodroginak is, de a legelső rázatón mindketten elestek, Knaven összesen 3szor bukott, de nem adta fel, a 20. hely környékén beérkezett, VDB és az öreg maradt, Van Petegem + Mussew szökés kb Aarenberg környékén, volt már 5 perc előnyük, de mindketten elestek, a mezőny utolérte őket, szerencsére Mussewnak elég jó statjai voltak, hogy lesprintelje Hushovdot
ITT a 2003as Tourról, Gaillac (?)-Cap Decouverte: hát ez már bajosabb volt, ti milyen stratégiával mentek TTn? Nekem senkivel nem sikerült nyerni, pedig direkt postásokkal próbákoztam, hátha velük könnyebb, de Vino tönkevert, LA is kapott vagy 1 percet, talán az volt a baj, hogy felcsavartam a sebességét maximumra + Infinite relay, kevés maradt a zöldből, TTn miért nincs frissitő? De legalább így élethű volt, IRL itt kapott LA másfél percet Ullétól
Most kezdtem egy hosszabb versenyt, Dauphiné Libere, postásokkal: a prológ rövid volt, LA simán nyerte 7" előnnyel, a második szakaszon az élen nem történt változás, csak Ekimov megszerezte a pötyös trikót, a hosszú ITTn megint megaláztak, most Botero, Hamilton, Moreau, Vino 4es, szerencsére csak 1 percet kapott LA és Heras is (ezt hogy csinálta, nem értem). A következő szakaszon Heras megrántotta a sort a Col de la Ramazon, Hamilton, Basso, Botero, Vino mind a sor végén voltak, LA megléphetett és 4 percelőnnyel ért célba, most 3al vezet, Heras tempójából visszavettem, a végén lesprintelte a mezőnyt.
A hozzászólásból is kiderül, hogy nagyon tetszik a játék, de a bugok idegesítenek + a versenyek menete: miért olyan minden szakasz, mint egy egynapos klasszikus? A Dauphiné Libere első szakasza viszonylag sík volt, 2 db 4. kategóriás heggyel, a tempó sem volt nagy, mégis elemi téglányaira szakadt a mezőny, valószínűleg a frissítők hiánya lehet a gond, a végére sokaknak elfogy (még Beltrannak, Landisnek, Hincapie-nek is) így csak a "saját tempójukban" tudnak menni, a patch ezt is orvosolja?
Ui: sorry, ha túl hosszú lett