bokmark Creative Commons License 2005.07.20 0 0 30

Kedves milyennincs!

Kérem bocsássa meg nekem ha megsértettem volna, nem volt szándékomban.

"Nem tudom tudja-e MIRE mondta Аркадий Исаакович azt, hogy van, de.... Mi az a VALAMI? (ugyanis konkrétan egyvalamiről van szó az előadásában. Aki nem látta, vszeg nem találja a neten, mert ott tényleg csak a szlogen él tovább). Én tudom miről beszélek. Ha Ön is tudja, kérem írja ide ezt is."

Ìrom:

Legjobb emlékezetem szerint Rajkin az emlékezetes paródiájában a "mai" viszonyokat, idöjárást hasonlítgatta össze a maga módján a "rági"-vel. (...valami van, de nem az igazi........ valamikor régen .......az volt az igazi !) Tehát megítélésem szerint semmiképpen nem lehet egy adatgyüjtést a jelzett idézettel minôsíteni.

".....inkább azt gondolom határozott elképzelései lehetnek a saját maga által feltett kérdésekre "

Kérdéseimmel inkább a szélesebb összefüggések irányába tekintek, a tamana  kutatás számomra az alábbiak szerint figyelemreméltó:

Magam is hosszabb ideig mérlegeltem a tamana kutatás hitelességét számomra sem volt mindíg egyértelmü,az ördög itt is a részletekben bújik meg. Azonban ha nemes egyszerüséggel elvonatkoztatok az egyes elnevezések kiejtésétöl, értelmezésétöl - pláne jelentésétöl - és pusztán a kutatók által meghatározott szerkezeti jellegzetességek esetleges felismerésére hagyatkozok, akkor a dolog  logikusnak tünik.

Térben és idöben érdekes összefüggéseket mutat.

Elemzése egyenes, következetes, pontos valóban új vagyok itt és tulajdonképpen csak olvasom mintsem írom a fórumot. Természetesen nevem is van a mail címemet szivesen elküldöm Önnek ha kívánja, itt az eddigi tapasztalataim alapján  szándékosan nem teszem nyilvánossá.

Előzmény: milyennincs (27)