-Survivor Creative Commons License 2005.07.20 0 0 595

a H2H elvileg az egymas ellen pbem, online jatekra van kihegyezve. ( azert Head to Head )valamint a H2H adja - a lehetosegekhez kepest- a "realitast"
tehat szvsz AI ellen is jobb a realitast jobban kedvelok szamara.
a 8.4-et en mar le sem toltottem, mert nagyjabol kikovetkeztetheto a "fejlodes" iranya.
nekem (amig nincs jobb) tokeletesen megfelel a H2H. arrol meg mindent megtudhatsz az elozo beirasokbol es az ajanlott letoltesi helyerol.

"...titokban mindig reménykedtem egy hasonló ,de modern időkben játszódóra,.."

toltsd le az SPMBT-t...........
bar tele van irrealis pontatlansagokkal, es meg a regi SP3 CD is sokkal korrektebb.

az a baj az SPWAW ujabb es ujabb verzioival (es egyre inkabb efele tendalnak) es az SPMBT-vel is..... nekem legalabbis ugy tunik: hogy az igenytelen es buta gameboy kolykoknek akarnak kedvezni, ezert a realitas es tortenelmi huseg hatrebb szorul, minden hetet-havat osszehordanak az Oob-kben csak azert hogy minden nacioval elvezetesen lehessen piffpuff lovoldozni.
azonkivul ugy tunik, hogy a 7.1 verzio ota egyre fontosabb az indirekt ideologiai es patriota terelgetes: pl. ide tartozik az is hogy az eredeti frame-t megvaltoztattak erre a roppant zavaro - de szovetseges ihletesu- vanilla frame-re. online jateknal pl. kifolyik a szemem, olyan nehezen olvashato . nem is vagyok hajlando vele jatszani!!
szoval komoly jatekos......szerintem.....(csuka? acel? )szurke frame-el es H2H-val nyomja :-)))))

S.

Előzmény: project640 (594)