Sziasztok,
Nagyon örülök ennek a topicnak, mert én már a kezdettől nagy SP fun voltam. A SPWAW pedig egyenesen cool, -titokban mindig reménykedtem egy hasonló ,de modern időkben játszódóra, de a II. VH sem rossz-
szóval én már a 8.4 verzióval nyomom, aminek szerintem jobb lett a grafikája, de szerintem a játék igazi erőssége a hangulat, amit egyetlen más játék sem ad vissza - én a mai napig gyűröm a játékot, hiába jön pl. Rome: Total War, kijátsza az ember és el is felejti, de a SPWAW nem ilyen, ahhoz mindig visszatér az ember.
Kedvenceim természetesen a németek és oroszok - utoljára jönnek az amcsik :-(
Nagyon szupi a hangulat, mert hiába a félelmetes Tigris, könnyen meg tudják azt is semmisíteni, ha nem figyel rá az ember (bazooka az oldalába :-) )
Tetszik, hogy a magyar fegyverzetet is beletették, - ezek után nehezen tudom elképzelni, hogy (ahogy olvastam magyar visszaemlékezéseket) pl. a magyar Turán II-es hogyan tudott kilőne egy T-34-est. Persze lelőtte a lánctalpát stb. , de azért mindnki belátja, hogy a T-34-es félelmetes 85-ös lövege kettészelte a Turánt :-(
, amit nagyon sajnálok, hogy a mega campaign-eket pénzért árulják ... esteleg tud valaki olyan helyet, ahonnan letölthető, nagyon hálás lennék.