Gyap
2005.07.18
|
|
0 0
1814
|
Smartiie
Köszönöm a leírásokat!
Mi is az általad említett utazási iroda szállás lehetőségi közül választottunk, igaz még áprilisban foglaltunk s mivel sokan megyünk, így sem kaptunk egy apartmanházban szállást! Inmáron második éve megyünk velük, tavaly sem volt gond s bizakodom az idén sem!
Bár a legrázósabb dolgot, az utazást saját gépjárművekkel oldjuk meg. Talán azért is mert anno a JOrgos bukásnak a szélét érintettük.. / minket még haza hoztak/ s pár évre rá a Németh Travel járművei nagyon korrektül elvittek s haza is hoztak bennünket de az utasok rigojáit már elég nehezen viseltem el.. pedig még nem vagyok nyugdíjas kor közelében sem! Persze annak is meg van a hangulata ha egy jó társaság jön össze!
Indulás augusztus 5-én pénteken, 16 óra Négy család 4 autó és 6 Walky-Talky, amit ha már két kocsi megy ajánlok mindenkinek! Felbecsülhetetlen értéke van előzéseknél útvonalkeresésnél, határ átkelésnél, mikor mit kérnek mennyit kell fizetni stb....s nem elhanyagolható, hogy olcsóbb mintha telefonon felhívnám útközben az utastársakat egy terelésnél, hogy na most merre is kellene menni...
Röviden ennyi!
Üdv: Gyapi |
|