Fedél nélkül előfizető Creative Commons License 2005.07.18 0 0 415
Sziasztok !

A Candy-ről nincs tapasztalatom, nem tudok róla nyilatkozni. Azt viszont tudom, hogy nagyon sok gyárban az egyes tipusok azonos licensz alapján azonos műszaki paraméterekkel készülnek, és a minőségellenőrzésen dől el, hogy pl. Whirpool, vagy valamilyen másik márka cimkéjét kapja a termék. Szóval lehet, hogy a Whirpool és a Candy hűtő ugyanabból a gyárból jön.... (nem tudom, hogy a Candy benne van-e a körben)

Olyan ez mint az autó alkatrész gyártósor. Egyfajta alkatrészt kezdenek gyártani, amikor a gyártósor a beállítások után a legponosabban dolgozik akkor Audi alkatrész lesz belőle, aztán később, amikor már picit elállítódnak az egyes gépek, és pontatlanabb a gyártósor akkor VW, később Seat, majd Skoda. Ha már a Skodának sem felel meg leállítják a gépeket, újra beállítanak mindent, és megint jön az Audi, és így tovább.... így olcsóbb a gyártás....

Persze ha csak ezen múlna akkor nem indokolná semmi a különbséget az árakban, a Whirpool is sok olyan fejlesztést csinál, ami a többi gyártó termékében csak később jelenik meg....

Na ennyi, nem okoskodok tovább :-)

Viszont jártam a hétvégén az Ikon felé, és teljesen eltüntek az állványok, kívülről szinte teljesen kész a ház. Egy-két helyen szerelik még az erkélyek korlátjait....

Értesítettek már valakit az átadással kapcsolatosan? Nekem azt mondták, hogy Július második felében várhatók az első értesítések, és augusztus folyamán megkezdik az átadásokat. Kíváncsi lennék milyen sorrendben kezdik meg az átadásokat, emelet, vagy lépcsőház szerint....

Nem tudjátok, hogy a garázson lévő kertet szerződés szerint meg kell csinálniuk átadásra? Ugye nem úgy lesz, hogy csak a második ütem építése után parkosítanak?
Előzmény: Tuskeboki es Tsa (414)