CSerfa Creative Commons License 2005.07.18 0 0 224

Nem hazudok, boozefighter!

Újvári írta ezt a kutyás dolgot rólad. Lehet, hogy tévedett. Én akkor sem hazudtam, mert te eddig nem tagadtad, noha régóta szemedre lett hányva.

De megnéztelek, és tudod, mit találtam? Idézek:

A Jehova Tanúi tévtanításai topic
boozefighter válasz | megnéz  2004.06.11 11:06:21 (4966)
Akkor építs fel egy masszív kerítést, és tartsál valami nagytestű kutyát. Ha jön a térítő, mondd neki, hogy térítse meg a kutyát, majd ha sikerül, megpróbálhatja veled is.
Előzmény: GORILLA (4960)

Jehovások lerázása topic
boozefighter válasz | megnéz  2004.01.12 09:46:38 (17)
Az egyik haverhoz becsengetett két ilyen harci bárány, és megkérdezte, hogy meghallotta-e már Jézus szavát. Mondta, hogy igen, a környéken mindenki meghallotta. Néha kicsit hangos, rá kell szólni, akkor elkussol. Jehovisták csak néztek, mint Rozi a moziban.
-Maga elcsendesíti Jézust?
-Simán. Figyeljetek? Jézus, gyere ide!
És odajött a bullmasztiffja. A jehovisták szóhoz se jutottak. A haver mondta nekik, ha megtérítik a kutyát, és ha rá tudják venni, hogy engedje be őket, ő is megtér. Még mindig nem jehovista, és valszeg nem is lesz. 

Én annyira nem hazudok, hogy jó sokszor írtam e fórumra, az egyetértést súlyosabb véteknek (bűnnek) tartom, mint magát a vétket (bűnt), amivel egyetértenek.

Te pedig, boozefighter, egyetértesz a kutyás haverral, sőt, tanácsolod ezt a kutyás dolgot.

Azaz lehet, hogy nem eresztettél kutyát a JT ügynökökre, de tanácsolsz hasonlót, így megáll, amit írtam rólad, hogy kutyát eresztenél.

Mivel pedig gyorsan ment ezeket rád bizonyítani, mondhatom, boozefightert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát.

CSerfa

Előzmény: boozefighter2 (223)