Amikor megdícsérlek titeket, akkor meg letámadsz.
Igen, mert a hozzászólásod utolsó része eléggé cinikusra sikeredett. A fejemben meg a fórumra lépésedkor rögtön kicsaptad a biztosítékot. Először a 0,4A-eset, a fárazsztó mailjeiddel meg a 10A-eset is. Amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten!
Ott Eger környékén is biztos van némi elveszett vágány. Miért nem szeded össze az ottani vasútbarátokat egy kis dzsungelharcra? Egész nap írsz mint az eszetlen, összefüggéstelenül, de eddig nem jöttél el egyetlen összejövetelre, vicinálisozásra, elveszett-vágány-bejárásra se. Nem távolságfüggő a dolog, mert pl. mdbz följött Pécsről levezényelni a Ganz misét (amiért a mai napig áldom a nevét!!!), följött VJancsi is. Swamplord kolléga Zalaegerszegről följött Nagykátára a NOHAB-okat lefotózni. Uhi topiktárs Pécsről Pestre jön föl, ha szeretné, majd beírja, miért.
Ami közös bennünk: egyikünk se milliomos, elkényezetetett úrigyerek! (bár már megkaptuk ezt a jelzőt is :-))))
Vagyis nem látod egyik mellékvonalat se, írsz csak róluk, de nem tudod, milyen utasáramlatok vannak, mikor, hova (ezt taxxx-nak is fölróttam, amikor a mostaninál jobban dúlt-fúlt a mellékvonalak ellen). Bökj rá a térképre, válassz ki egyet és vesézd ki. (ezt megtettem a 47-essel)
Na jó, nem fárasztom magam, inkább megyek a "pisztolypárbajt" folytatni. Egyelőre én állok nyerésre :-)))))).