Nyunyuka!
Nem akarok vitakozni Veled!
Te azt mondtad 8 fő+ 1 ember
ok
De Én + példaként említettem a munkátok.
Az hogy 8 helyett 3 főt számoltam , bocs az érinettek nevében is.
Másik dolog, hogy Kemencét és a TI 0,8 kilométeres szakaszotokat kívéve nem történt olyan kezdeményezés, ami Önerőből, szabadidőben, adó és Tb járulékmenetes "társadalmi munkában" készült volna.
Amikor megdícsérlek titeket, akkor meg letámadsz.
Bűnbánatként javaslom a 64-es vonal végigtakarítását, FOMA és csapata egy nagy puszit ad a homlokodra érte :-))).
1. Pécstől Pécsváradtól kb 229+142+13 kilométerre lakom.
Laza 400 km vasúti jegy.
2. Nekem egy 1,7 hektáros telken már tönrementek az eszközeim a motoros fűkasza stb. Azóta működésképtelen, a telken túl kellett adni , de jó kezekbe van egy Mezőgazdasági gépészé lett akinek van pénze.
Ez egy akácos elvadult gyümölcsös volt.
3 Se annyi időm , se lehetőségem, hogy egyhuzambankb 40 kilométer szakaszt kitisztitsak.
Az elképzelhető lenne , hogy elfogyna a pénzem, és sose érnék végig rajta.
Tudod szerinted én milliomos vagyok
Azaz vezsek fűkaszát ujjat 80-150 eFtért
Gyomirtót pár százezerért
Pár hónapra munkanéklküli leszek önként /melyik cég türné el hogy munka+szabadidőben gazoljak?/
Tudod jól egy busszal megközelíthető községben lakom, Budapesttől 2,40 óra percnyire.
Kb 10 lehetőség van egész nap hogy eljussak.
Nekem munka szempontjából is utaznom, kell!
Így szabadidőben a munkából fakadó utazásos kötelezettség miatt és egészségügyi problémák miatt nem utazom szabaidős-gazolásra Sajnos.
Héten sehova se mentem, mert lerobbantam egészségileg megviselt a dolog.
Koréábban 4000 km is volt egy héten.
Most lerobbantam, és nem megy.
Ilyen messziről nem igazán tudok Neketek segíteni, bármennyire szeretnék
Rám meg ne nehezteljetek amikor pozitiv példaként említelek Titeket, nem tudom hányan vagytok bocsi..