sinor Creative Commons License 2005.07.15 0 0 2021
Üdv mindenkinek

Pár napja sikerült rábukkanom  erre a szuper hammondos fórumra és mondhatom nagyon sok hasznos infót sikerült összeszednem ahogy belenézegettem a korábbi szóváltásokba.

Engem is már jó régen megcsapott a hammond hangzás szele, ami Rhoda Scott két magyarországi LP-jének volt köszönhető anno.....Sajnos még nem rendelkezem egy igazi origi hammond orgonával. Egyelőre megelégednék egy digi klónnal mivel bérházban lakom és az  nem igazán való oda a maga könnyed pár száz kilójával no meg az egyedi hangjával:)

Sokáig volt egy jó öreg Vermonám de már régen eladtam, azóta nem is nagyon jártam hangszer közelben. Viszont egyre inkább hiányzik és ezért szeretnék venni majd egy „utánzatot”.

Még csak VK8-at próbáltam de a CX3 is szimpatikus a vélemények alapján, persze meggyőzőbb minden ha ki is lehet próbálni.

A DB5-ről még nem hallottam de amit „tehtube” írt róla az teljesen elvitt abba az irányba hogy utána is nézzek kutassak a neten.

Ezért szeretném megkérdezni ,hogy honnan lehet beszerezni ezt a kűlsőre igen igényes hangszert.

Köszi