Na még egyszer nekifutok... ;-)
Nagyon kedves, hoyg - már többedszer - elmeséled az életedet, de sikerült pár embert itt megrágalmaznod, meg hát pár kérdés is elhangzott, és én spec örömmel várnáma választ.
1. Tehát az kiderült, hogy "a magukat liberálisnak vallók" alatt a Szadi felső vezetését érted. Ez jó, megnyugodtam, csak kérlek, legközelebb írd is ezt, nem sokkal hosszabb, nem tűnik majd vádaskodásnak, és nem fogom legalább magamra venni. Eddig ugyanis én is azt hittem, hyg liberálisnak vallom magam, és kissé rosszul esett.
2. ha felmerül, hoyg valaki meleg, vagy egy kérdésben, hogy "ha meleg pár költözne melléd", akkor hogy veszed a bátorságot, hogy az "ablakod alatti dugást" hozod szóba? Ha valami alpári,akkor ez az, és nem a melegfelvonulás, már elnézést.
3. Honnan van ez az OM infó? Mert én se hallottam róla, és ezzel is megvádoltál pár embert - konkrétan egy egész minisztériumot.
Az már csak bónuszkérdés, hoyg ki az, aki "A cigánymeggy szón felháborodnak, de véletlenül se vegyülnének el a cigányokkal" - tehát nyilván ugyanarról az emberről van szó. Ki volt ő?
"A zsidózáson felháborodnak, de másokat ők zsidóznak le." - ki volt ez, aki először felháborodott, aztán lezsidózott másokat? Kész vagyok tiltakozni ellene!
"Az arabokat és a terroristák közé egyenlőségjelet tesznek, artistáznak." - kik? Mikor? Mi az hogy "artistáznak"???? :-)))))
stb stb.
Mit szólsz mindehhez?
csá
Bá