Szia vicces barátnőm! ;-)
"Az igazi liberálisok szerint. De a magukat liberálisnak vallók..."
Segíts nekem! Én liberális vagyok vagy "magamat liberálisnak valló?" Azért lenne jó tudnom, mert ha esetleg kiderül, hogy libeerális, akkor utána vigyáznom kell majd, hogy ne "valljam" magam libeálisnak, mert akkor ugye nem leszek már liberális (csak magát "annak valló"). Ha viszont kiderül, hogy "magamat liberálisnak valló" vagyok csupán, akkor majd nem szabad azt mondanom, hogy "liberális" vagyok - bár annak vallaom magam - mert az egy másik kategória. Huh... kicsit belebonyolódtam. Segítesz?
*
Korábban már írtam , hogy a legrosszabb (ha kicsit indulatosabb lennék, azt is mondhatnám, hogy a legaljasabb, legtámadóbb, legigazságtalanabb, de jobban bírklak annál) vitamódzser, mikor a partnerünk szájába adunk dolgokat, és azokat ziccerként jól lecsapjuk. Itt ráadásul ÁLTALÁBAN sikerült megrágalmazni egy embercsoportot - hiszen tudjuk: MINDEN magát "liberálisnak valló" ezt vagy azt mondja, MINDEN mag. lib. val. KÖTELEZ arra hogy melegeket bámulj csókolózás közben és így tovább.
Ha valaki megbántott, ha valami borzasztót olvastál, mondd el - de egyenesen: "a Kuncze azt mondta, hogy...."; az a rosszcsont mBálint a topikban azt követeli az xxxx számú hozzászólásábanm, hogy..." - és így tovább.
Ez az "ezek mindig azt mondják" - bocsáss meg, de - nagyon buta "érvezléstechnika". Mondd meg, ki, mikor, érteni fogom és fogok rá tudni válaszolni. Feleslegesen ne bántsunk meg mindenkit akinek más színű a sapkája. (Vagy mert van rajta - vagy pont mert nincs.)
Szóval?
B