Raphael Creative Commons License 2005.07.14 0 0 120

Tehat csak tisztazaskeppen, azt allitod, hogy nagyjabol az osszes nepegeszsegugyi adatot, beleertve a WHO-t, a CDC-t, az EU-t es az ANTSZ-t dobhatjuk ki csak hogy Duesbergnek igaza legyen? A CDC jelentesebol a varhato elettartamra vonatkozot nem hiszed el, de az ugandai adatokat elhiszed?

Csinaljunk egy osszefoglalot mert elegge hosszura nyultak mar ezek az idezgetesek.

Duesberg elmelete szerint (ahogy te allitottad), az AIDSt valamilyen kornyezeti, psziches vagy vegyszeres dolog okozza, a HIV csak opportunista fertozes, hasonlo a tobbihez ami ilyenkor fellep. Ellenervek:

- antoretroviralis kezelessel gyogyithato az AIDS. Normalis allapotra visszaall a CD4 szam, igaz csak addig amig szedik a gyogyszert.

- a HIV a fertozes kezdetetol fogva csokkenti a CD4 szamot, bar ez az allapot evekig fennallhat, de a CD4 szam folyamatosan csokken. Tunetmentes HIV+ok immunstatusat en is kovettem eveken keresztul, vannak ra szep kis grafikonjaim (igaz az AIDS-t nem tudom igazolni mert 200as szam alatt a Laszlo korhaz vette at oket). Kivetel nelkul mindegyiknek 0,5 alatt volt a CD4/CD8 aranya ( a normalis 0,7-1,3 kozotti)

- a HIV kozeli rokonai, tobbek kozt az a  SIV amelyikhez a HIV-1 szekvenciaja leginkabb hasonlit, AIDS-et okoz ha olyan majomfajba oltjak ami nem az alapgazdafaja.

- nincs olyan tunetmentes fertozesi pool, ahonnan a HIV konnyen megfertozhetne az immungyenge betegeket (ellentetben az osszes tobbi opportunista parazitaval), nem terjed kontakttal vagy aeroszollal, nincs allatvektor.

- Duesberg allitasa ellenere, a HIV csak a hetvenes vegetol kezdett elterjedni (osszhangban az AIDS terjedesevel), mar reg atturtak a regi korlapokat meg a szerumbankokat

A kedvedert egy szal statisztikat sem vettem elo :)    

Előzmény: Bonobo (119)