lapposskuttya Creative Commons License 2005.07.14 0 0 812

Hát ja, eddig mis is így csináltuk.A Lélekvágy album például 2 és fél-3 nap alatt lett feljátszva mindennel együtt.A dob kb. 4 óra volt.Akkor olyan szinten kikészültünk, mint állat.Emlékszem, hogy elég keményen egymás agyára mentünk a végére a stressz meg a kialvatlanság miatt.Amikor az éneket nyomtam, elég keményen leordítottam Ottót, mert akkor ő kezelte a felvevőberendezést, és valamit elbaszott.Szóval nem volt valami ideális éjjel nappal dolgozni.

Most annyi a szerencsénk, hogy ez a Murphy, akié a stúdió, egy iszonyat rugalmas faszi.A kedvünkért kitelepült a teljes stúdióval a dobfelvétel idejére nagymágocsra(3 napra), jelenleg meg az megy, hogy felhívjuk, hogy mehetünk-e gitározni, bőgőzni etc., ő meg megmondja, hogy mikor jó.Tegnap például este 9 kor kezdtem a gityót, és 2-ig nyomtam.Amúgy nehogy azt hidd, hogy akkora összeg a feljátszás.Annyit mondok, hogy 1500Ft-os órabérben dolgozik a csávó.Mi megbeszéltünk vele egy konkrét összeget(nem annyi amennyire gondolsz), és azért addig nyomjuk, amíg jó nem lesz.Persze cserébe reklámozzuk majd a stúdióját.Ez lesz az első komolyabb referenciája.Ami komolyabb összeg lesz az a keverés a Parkplatzban, de az sem annyi, amennyire sokan gondolnak:-)(ha érdekel a konkrét összeg, küldj egy mélt, aztán megmondom, hogy mennyi is összvissz.)

Szóval ez így totál kényelmes meló.Ajánlom mindenkinek.

Előzmény: Alhazred (811)