honey- Creative Commons License 2005.07.14 0 0 914

Sziasztok!

Szeptember végén v. október elején szertnénk Djerbába utazni a Garden Park szállodát néztem ki. Korábban nem szeretnék menni, mert még ilyenkor is nagy a hőség:-)

Olvastam olyan hozzászólást, hogy a Karthágó egy nagyon színvonal aluli szállást biztosított, a prospektusban feltüntett kép-ek egyáltalán nem vagy minimálisan hasonlított a valósághoz. Voltak akiket a lefoglalt 3 vagy 4* szálloda helyett egy nagyon lepusztult szállodába helyezték el. Ez mennyire igaz? Vagy csak ilyezgetés? Milyen maga a szálloda? A katalógusban található fotó a valóságot tükrözi? Van jobb szálloda is ami egy 3, 4* szállodák között jónak mondható? A fp. vagy az all ink. ellátás éri meg? Valóban annyival többet adnak az all.ink, mint ahogy azt írják? A kaja ehető? Már amennyire egy magyarnak az ottani étel ehető:-) Nekem Rodoson a kecskehús nagyon nem jött be:-( Sokan ilyezgetnek, hogy milyen a Karthágó, de akkor melyik utazási irodát válasszam? Tavaly A Gulett-tel utaztunk Rodosra és megvoltunk elégedve, bár a kihelyezett idegenvezetők nagyon nem foglalkoztak velünk. Az 1 hét alatt csupán egy alkalommal találkoztunk vele, akkor is csak 20 perc ideje volt, mert rohant tovább. Dollárt vagy eurót érdemesebb magunkal vinni? A reptéren vagy a szállodában érdemes váltani?

Ékszert érdemes kint vásárolni? Mi az a hely a sivatagon kivül, amit feltétlenűl érdemes megnézni? A fakultatív programokra érdemes elmenni vagy egyénileg is el lehet jutni? A tömegközlekedés melyik fajtáját válasszuk?

Előre is köszönöm a válszokat!

Honey