Nekem is az tetszene legjobban, ha nem lenne téma, hanem az folyna a a csapból is, h "szeresd, különben nem vagy toleráns" Hát nem. Akkor vagy toleráns, ha elviseled azt is, amit nem szeretsz. Én pl. egész jól tolerálom ruszki-török szomszédaimat, pedig hajnali 5től éjjel 2ig visítanak, kiabálnak, kárálnak, rikoltoznak. Ellenben a szerb cigány majdnem szomszédomat nem tolerálom, hanem szeretem, mert kitűnő beszélgetőpartner, jó humorú, kedves, segítőkész. Mindazonáltal tisztában vagyok a hibáival is. Iszonyat hiú, ha vmit akarsz tőle, futnod kell 3 kört. Ezeket a hibáit pl szintén tolerálom, bár, tudj' Isten, még jól is áll neki :p
Így pl tolerálom azt is, ha vki homoszexuális. De mivel nem szeretem, ha 1 csókolózó homo párocskát látok, inkább elfordítom a fejem. Akkor kezdek kiakadni, ha megmondják nekem, h nézzem csak, mert akkor vagyok igazán elfogadó, ellenkező esetben kirekesztő / homofób / náci / stb vagyok. Az meg, ha vkik (hím)ringyónak öltözve felvonulgatnak, a szépérzékemet sérti.