djuice Creative Commons License 2005.07.13 0 0 2004

TEHTUBE! NOS IGEN!
Szép hozzászólás!

Had kérdezzem már meg hogy mik azok a spec. kifejezések hogy: SWELL, meg hogy SPINET? Tudom, lehet hogy volt már szó róluk, de had ne lapozgassak már 1000 oldalakat ezen a fórumon érte. Jól meghízott ugyanis. :) (arra viszont már gondoltam hogy írok a webmaiszternek és elkérem txtben a hozzászólásokat, aztán egy zord téli napon nekiállok és kigyűjtöm az érdemi információkat, kinyomtatom, beköttetem, átolvasom 6szor, megtanulom, eltöprengek, elámélkodok, elcsodálkozok, majd örökségül az esetlegesen leendő utódaimra hagyatékozom, FELTÉVE! ha Hammond pártiak lesznek! :D )

A 4 állandó beállítás a feketékre akkor a drawbarokkal macerálható vagy ezek a behuzalozottak? (bocs hogy ilyen alapvetőeket kérdezek, de ezeket "szégyenszemre" még nem tudom Hammond fanatikus létemre, ellenben régóta meg akartam kérdeni ;) )

Aztán: jelent-e meg magyarul valami Hammond irodalom, vagy egyedül ez a "Beauty in B" szól róla? (ha csak ez van akkor még egy ok a sok felett, hogy angolból is elkezdjek "gyúrni" :) )
Ja! Azt se értem, mi az hogy "tibia" (max. "Tibi a... boros pinecébe" ugrik be :) )
Meg ha esetleg vki azt tudja hogy hogy ejtik, mondják, írják amit '-vel rövidítenek, mint: 8' 16' stb. (azt azér vágom hogy ezek a drawbarok, vagyis az azzal szabályzott harmonikusok)

Tehtube! Egyébként honnan az infó, hogy Joey rendeli Pesten a Hammondot?
Azt hittem hozattatja a sajátját, vagy valami EU lerakatból megdobja a cég egy nyúbíszrível, ha már annyira reklámoltatják vele.
Meg kéne akkor érdeklődni hogy válalja-e a koncert előtti gyorstalpalót és villámtalálkozót! (meg hogy engedi-e magát kandikamerázni)

Üdv veletek!