Oké, rögtön berakom, viszont hirtelen felindulásból lefordítottam mégegy hide naplóbejegyzést, ami szerintem elég vicces (bár neki biztos nem volt az:)).
prosti
1998/02/19/ 17:45
Itt L.A.-ben, Kaliforniában, a dohányzás olyan tabu, mint az ördög tevékenysége. És legutóbb még egy állami törvényt is hoztak---ami, valójában, rémálom egy dohányosnak. Arról nem is beszélve, hogy stúdióban, minden létező nyilvános épületben, bárokban, stb.....minden helyen, amit valamiféle tető fed, tilos a dohányzás. Mi ( én és a stáb ) béreltünk egy kis stúdiót, és ott ugyanaz a helyzet. INA-nak (egy munkatárs és barát) és nekem ki kell járnunk dohányozni. Pont olyanok vagyunk, mint a rosszfiúk, akik gyülekeznek az éjjelnappali előtt. Ennek a helynek nincs a közelében forgalmas utca, úgyhogy nem biztonságos és nagyon hideg is van éjjel. Úgyhogy mostanában egyre kevesebbet dohányzom, nem is vagyok egészen magamnál....
Valamelyik nap INA éppen kint dohányzott, egyedül, olyan éjfél körül, mikor egy limuzin hajtott oda a közelbe. A reflektor egy darabig INA-ra világított, és a motor még ment. Mintha a kocsiban ülő ember valamit akart volna INA-tól. INA kezdte rosszul érezni magát és lassan visszasétált a stúdió bejáratához, gondosan ügyelve, hogy nehogy megint reflektorfénybe kerüljön. Aztán a limo hirtelen megindult INA felé és INA úgy megijedt, hogy berohant a stúdióba. Akkor azt gondoltuk, hogy INA-t drog-dealernek vagy valami hasonlónak nézték. Mindegy is! Este kinn az utcán dohányoztam, egyedül, és odajött egy kocsi (különben most rózsaszín hajam van). Egy férfi a kocsiban (aki egy egyszerű üzletembernek tűnt) megkérdezte, hogy: "Mennyi...?"...gondoltam, "Biztos ez az. A drogos." Úgyhogy mondtam neki, hogy, "Nincs semmim a számodra." Aztán a pasas megrázta a fejét...és... na, mit gondoltok? Rám mutatott! Hé, mister! Megértem, hogy gondok vannak az irodában. Megértem a nehéz életedet... de ez nekem sok! Ja, rózsaszín a hajam, tudom, de... azt gondoltad, hogy egy különc kis prosti vagyok? Különben meg neked direkt bejön a RÓZSASZÍN? Biztos, hogy ilyen hülyeségre akarod költeni a pénzedet?...persze ezeket nem mondtam ki hangosan, de a pasas szerencsére eltűnt. Gondolom a stúdiónk, ez a normális dolgozó helyiség, úgy néz ki, mint egy "Titokzatos! Csupa keleti varázs! Csábító rock'n' roll bérfiúcskák háza!" ( INA-nak is színes haja van, piros és zöld )...Tényleg így néz ki? Olyan elragadó vagyok, hogy megtörhettem volna egy átlagember normális életét???......Most az új kislemezen dolgozom....és ma már megint esik az eső.