singingintherain
2005.07.12
|
|
0 0
1176
|
Van középút. Szerintem az előző napi ebédből maradt rántotthúst elcsomagolni nem gáz, legalább egyszer nem kell költeni a kajára (ami egy négytagú családnak egy vacsoránál simán tízezer fölött van rengeteg üdülőhelyen.) De az már gáz, ha valaki tényleg otthonról elhozza a több rúd kolbászt, és azt eszi egy hétig, csak hogy ne kelljen semmi újat kipróbálnia. Vagyis ez egy kempingben pl. megfér, de ha már befizet egy hotelbe, erre van igénye, akkor legyen már arra is, hogy kipróbálja a helyi kajákat. Ez nekem arra hasonlít, mint mikor valaki tréningruhában megy színházba.
Az viszont megint más eset, ha valaki kényelmi szempontból hoz otthonról (neadjisten zsebre rak a büféasztalnál) olyanokat, amit helyben megvenni hülyeség lenne, mint pl egy egész üveg lekvárt, egyszerűen kényelmesebb a hoteleknek gyártott picikkel bánni, és mondjuk abból csinálni szenyát egy kirándulásra. Én a magam részéről mindig viszek nyaralásra nescafét, és a szobában iszom vízforralóval, mert reggel ébredés után kell a kávé, nem egy fél-egy óra múlva, a reggelinél... na csak azt akartam mondani, hogy vannak különböző szempontok, nem mindig lehet azonnal tudni, ki miért fogyaszt éppen "hazait". |
Előzmény: Beni papa (1153)
|
|