WACO Creative Commons License 2005.07.12 0 0 30

Kedves Prelator!

Én nem igazán értek veled egyet. Mi idén másodszor voltunk a párizsi Disneyland-ben (nyugodtan vessék reánk a követ, mi eddig kétszer négy napot voltunk, mindkétszer csak a parkban, és ott is szálltunk meg). Az én kisfiam 4 és fél majd öt évesen volt a parkokban és teljesen elvarázsolta. Az élmény talán olyan tekintetben volt feldolgozhatatlan, hogy a szíve majd mexakadt, hogy haza kellett jönnünk. Egyébként a park szállodáiban megszállni sem olyan vészes árú ha jól kiválasztod az időpontot: nekünk idén március közepén a szálloda reggelivel, három személyre ("kids-go-free") a négynapos parkbelépővel (Hopper Jegy mindkét Parkra érvényes) olyan cirka 115e körülibe volt. A legocsóbb 2 csillagos szállodában voltunk, de még itt is volt fürdőszoba, tv (Disney-csatornával), etc. Szal szvsz 1általán nem vészes.

Azt nem felejtem el soha, hogy mikor a Peter Pan repülő hajójával a végére értünk, a kisfiam azt hitte, hogy Sohaországba érkeztünk, és kivolt, hogy mégsem. Hja, nem nagyon akar felnőni (valamit tudhat).

Kedvencünk a Big Thunder Mountain, a Phantom Manor, a StarTours, a Peter pan Flying, meg még egy csomó minden:-)))

Szerintem remek egy hely, az első, ahol meglett embereket láttam visszalényegülni gyerekké.

Üdv, WACO

Előzmény: Perlator (28)