sLeuth tstvr, gyerekek!
Én itt mindennek a közpibe, érted pi - be vagyok, szóval lehell példáján tanultam, csak szeretni fogok, mert az fény, ha megtartod a fényedet, az megtart tégedet, mondja ki? Tehát itt nem vagyok senki ellen, de most állást kell foglalnom, hogy mellettetek merek e, megállni, meg kiállni, tehát ha nem követünk el szabálysértést, akkor a 6alma, 6almunk, végleges?
Itt van egy olyan adó, mint szabad - európa volt, nagyon nehéz fogni, s pártattlan abban, s hogy az amerikai a legjobban tájékozott legyen, s ime elmondom mit hallottam: Netehanyu, (bocs de én mindent fejből, azonnal irok, s nem akarok senkit leirni, se elirni, sokakat elérni se, inább mekka?) szóval azt mondja, gondolkodjunk, s lássuk van e más meglátás is, amiket hallunk állandóan, ugyanazt? Tehát Netehanyu izráeli részvevő a G8-as találkozón, hivást kapott a merénylet előtt, ne menj le, a szállodádából, nos pont egy fé óra mulva, szavazták volna meg a palesztinoknak az 5billiót, ami el lett halasztva?
Amit én gyanitok, ez egykéz munka, sőt minden megosztás, tehát nem a zsidók ellene, sőt senki ellen nem vagyok, de figyeljétek a PÉNZt?