sziasztok!
idetévedtem, és olvasva a hozzászólásokat, nekem is kedvem támadt írni. szóval 3 éve vagyok nagyon nagy fan. azóta 3 koncerten voltam, köztük pesten is. mi többen mentünk együtt a koncertre ,1. sorba LETT VOLNA jegyünk. viszont a magyar szervezőség azt hozta össze, hogy túl kicsi a színpad, és az első 3 sort hozzá kell szerelni, és így a 2. sorban ültünk. lehet, hogy ez így nem tűnik olyan rossznak, de képzeljétek el, hogy 3 hónappal korábban megvettük a jegyet (valószínűleg mi vettünk először jegyet) és erre a 2. sorba ülünk. mind1, nagyon szar volt ott, és akkor. mint "tapasztalt koncertezők" már késő délelőtt odamentünk, és jobb híján a műpa mellett dölöttünk. néha sétáltunk, meg hátra mentünk. aztán úgy 3 órakörül elkezdtek jönni az ismerősök. akkor kis idő után úgy döntöttünk, hogy hátraköltözünk egy fa alá. nem volt hiába. nem is soká megjelent Boogs (alanis kutyája), bár még azt sem engedték, hogy lefényképezzük, azért jó volt. ezután nem sokkal Morissette kisasszony!!! meg persze az egész pereputty... de sajnos itt csak berohantak, és egy intéssel el lettünk intézve :(! aztán ezután már úgy ki voltunk purcanva, hogy inkább az épületben ültünk le. ott vártuk meg a többieket, meg szerencsét kívántunk Ritának. aztán bevásároltunk pólóból (hozzáteszem, hogy nálunk olcsóbb volt, mint máshol az EU-ban!), és kb. fél 7kor be is mentünk. veszekedés a biztonságiakkal, majd végül elfoglaltuk a helyünket. meg kell hogy mondjam, ha a koncert nem ülő, és nem a 2. sorban vagyunk, akkor tisztán ez lett volna életem eddigi legjobb Alanis koncertje, bár még így is vetekszik a salzburgival. és még valami. mivel nem tudtuk egész koncert alatt tartani a transzparensünket (we've been waiting our whole lives for this moment, és majdnem 7 méter hosszú) ezért úgy döntöttünk, hogy a Thank u elején felállunk és felemeljük. azt hiszem, még jobb is volt így, mert láttuk Alanis arcán, mikor elolvassa, és aztán elmosolyodik. szóval örült neki. aztán feldobtuk a színpadra. aztán elkértük a setlisteket, jutott bőven. aztán rohanás a ruhatárba, utána meg hátra. Dave-vel és Blair-rel (gitáros, dobos) már találkoztunk délután, így mivel csak Jason és Cedric (új basszusgitáros!)volt ott pluszban tőlük kértem még autogramot, elköszöntem, és vissza oda, ahonnan Alanis volt várható. a koncert vége után úgy 1 órával meg is érkezett, megérte várni. nagyon ritkán csinál ilyet, hogy megáll, és végignézheted ahogy aláírja a papírkádat! aztán még intett egyet és beszállt a fekete buszba. hát nagyjából ennyi volt a koncertem. ja, kifelejtettem, hogy a koncertteremben mi is beszéltünk egy kicsit Georgiával. szóval nagyon jó volt!
ja, és a JLP acoustic nálunk júl 26!!!