nyman Creative Commons License 2005.07.10 0 0 25

hubazze, mingya te is megkapod itt valakitol a homofob jelzot.

Mongyuk Tomcat ezen akciojaval nem ertek teljesen egyet, de amit a buzikrol ir, azzal viszont igen. A buzikrol - hasonloan, mint neki - egyre inkabb a a magamutogato himkurvak jutnak az eszembe

"Mindjárt válaszolnék arra a sokak által feltett kérdésre, hogy mi bajom nekem a melegekkel, tán csak nem homofób vagyok-e. Nos, ha már itt tartunk, meglehetõsen undorít az egymáshoz tapadó férfitestek gondolata, de hát ez már csak így van egy egészséges heteroszexuális férfi esetében. ...

De alapvetõen nem azzal van bajom, hogy valaki homokos, mert hát legyen, attól még lehet tisztességes ember, s istenem, egy kis defekttel született. Nekem semmi közöm a hálószobájához, és ezzel aztán tényleg nem árt senkinek. Az már érdekesebb kérdés, hogy egy homokos miért megy ki az utcára hangoztatni, hogy õ micsoda. De még ezt is megérteném, valóban sokan bántják õket ok nélkül. Hanem amikor jönnek a sáfrányszínû tüllruhába öltözött, boát lóbáló buzikurvák, na ott már eldobja az agyam a tolerancia amúgy sem vastag ékszíját, és legszívesebben nekiállnék aknavetõvel rendet tenni köztük.

Nem azért, mert homokos. Nem azért, mert így érzi jól magát. Hanem mert undorító, erkölcstelen magamutogató. Ugyanígy zavarna, ha heteroszexuális kurvák vonulnának fel. Ugyanígy zavarna, ha a heteroszexuális prostitúciót mutogatnák az utcán, mint elfogadandó és tolerálandó példát. Persze, legyenek kurvák, mindig is voltak, s ugyanígy buzik is mindig voltak, de nekem ne vonuljanak az orrom elé, és mutogassák magukat, mert ez engem undorít, visszataszít, és féltem tõle nem létezõ gyermekeimet, meg mások létezõ gyermekeit. Kikérem magamnak, hogy kerülnöm kelljen a belvárost egy szép nyári napon, mert ott valami olyannal kérkednek, ami a normális emberben hányingert kelt. "

Előzmény: Kőbögöly Zoárd (17)