DeadFox Creative Commons License 2005.07.07 0 0 5056
Közjáték…

Ma megint amolyan fotósétán voltam.. úgy mint ahogyan más napokon semmi céltudatos semmi direktes csak a véletlenre bízva mindent.
Aztán egy kicsinyke meglepetésben volt részem. Amit előre mondok:
Mindez közterületen történt és a fényképezőgép még csak nem is volt a kezemben úgy hogy fotózzak.

Hely: Cserhalom – Csavargyár utca kereszteződése.

Tábla kirakva egy útépítkezésre, mint lezárás – Privát terület - … nem is mentem arra elolvastam. Morogtam magamban és mentem volna tovább. De utánam szól egy férfi, hogy: Mit akarok fényképezni?... szót szó követett és fogalmam sincs hogy miért, de egyre jobban kezdte el „védeni” a területet amelyért Ő valószínűleg mint kivitelező vagy felelős „fellépett”.
Az érdekes az volt hogy nem is akartam fényképezni de Ő nagyon fontosnak tartotta közölni velem, hogy nem kívánja a jelenlétemet a területen és sehol ne készítsek itt képet.
Erre aztán már kénytelen voltam megjegyezni neki, hogy eddig nem is akartam és nem is gondoltam rá. De így, hogy felhívta figyelmemet, hogy itt valami disznóságot találhatnék, hát nagyon sajnálom. de jobban odafogok figyelni erre a területre.
Természetesen eljöttem, mert nem is volt semmi olyan ami a képre kívánkozott volna, de messziről azért készítettem egy portrét a „jóindulatú valakiről”…

Mindenesetre, ha mást nem, de a XIII ker. beruházás részéről érdemes lenne egy kicsit „ott” körülnézni, ahol a semmit ennyire kétségbeesve vigyázzák… Ott valami disznóság van! …