Hát igen, ez a Stevenson nem egy tipikus Spader figura. Tényleg eléggé átlagos kis film lehet a Szellemtanya, nem hinném, hogy Spader hibája, ha nem tudott többet kihozni a karakterből. Szerintem ez egy olyan tucatszerep, amihez nem kellett túlzottan megerőltetnie magát, és biztos nem voltak álmatlan éjszakái amiatt, hogy pl. hogyan adja elő azt a bizonyos szerelmi vallomást, vagy bármelyik másik jelenetet. Tuti, hogy már rég el is felejtette ezt a filmet. ( Pláne, ha meg sem nézte...:-))))
A Pretty in pinkben meg szerény véleményem szerint minden főszereplő jól láthatóan VÉN volt már a gimihez, dehát a legtöbbször így szokott lenni ezekben a filmekben. Talán jobban elhinném az egészet, ha egyetemen játszódna... A Végtelen szerelem ezer éve ment valamelyik kereskedelmi tévén, de csak azt fedeztem fel, hogy Brooke Shields játszik benne, tőle meg kiráz a hideg, úgyhogy nem erőltettem a megtekintését.
Tegnap megnéztük az Álmaim asszonyát. Elég jó volt, jól emlékeztem a végére a fojtogatással. Szerintem ez az a változat, amit te is láttál a rai1-n, nem volt benne semmi gyerekes jelenet a végén, szex is csak módjával. Hát igen, JS iszonyat jól nézett ki benne, és micsoda remek szempillás képpel kezdődött az egész!!!!Hmmm... Bár az elején aggódtam, mert igencsak úgy tűnt, hogy ez a régi tékás kazetta fel fogja mondani a szolgálatot, de aztán megjavult, és élvezhető volt. Nem tudtam teljesen elmerülni az élményben, mert a barátnőm beszélt közben, meg egyszer megszakítottuk, hogy megnézzük a South Parkot, de azért a lényegre oda tudtam figyelni. Ebben a filmben nagyon szép a mosolya, és egyáltalán nem tenyérbemászó.:-)))
Az irodalom jó dolog. A gimiben az volt a kedvenc tantárgyam, biztos még ma is az lenne, ha még tanulnék...:-)) Sajna egyre kevesebbet olvasok, de azért nyáron bele tudok lendülni. Egyébként totál filmmániás vagyok, néha már úgy érzem, hogy már betegesen. Idén jelentkeztem filmrendező szakra, de a második fordulóba sem jutottam be. Ennyi a szomorú történet. Lehet sírni.