Tudom, hogy a sushi-nak van külön topikja, de azért remélem, hogy nem fogtok utálni nagyon.... végül is hal (as is van)
Szóval szombaton mentünk el a WASABI-ba enni 4-en. Először voltam ott, és meg kell, hogy mondjam nagyon tetszett, mert érdekesnek találtam ezt a futószalagos, eszel amit bírsz rendszert. Aki nem hallott még róla azok kedvéért: Fix összeget fizetsz, eszel amennyit akarsz (WOK, és sushi ételek). italárt, extrákért külön fizetsz. Van 2 "futószalag" ami üveggel van fedve. Alsó hűtött, itt szaladgálnak a nyers halak, és a hideg ételek, felső se nem hütött, se nem fűtött, itt a WOK-os kaják vannak. Ami tetszik leveszed, megeszed.
A halak: többnyire Ton, Lazac, és aminek nem tudom a nevét, vörös és fehér a húsa, amikor sushinak készítik, és a húsa kemény és picit rágós.... (Találós kérdés MI EZ????)
A halat frissnek találtam, és jó ízűnek... (sushis tapasztalatok már vannak a Fuji-ból illetve külföldről) A tálalást igényesnek és jópofának tartom... szerintem érdemes kipróbálni.....
A Fuji azért lényegesen jobb, ízileg is; nem csak kiszolgálás és választék szempontjából...
Jó halat minden tip-top topictársnak!
oiuz