harpokratesz Creative Commons License 2005.07.05 0 0 2854

igen, a jövő hét keddtől 22-ig jó!!  gyere valamikor.

ahhh, a cd-ket hálásan köszi, bele is néztem kicsit. a Ne nevess! Hey-hey-ben G. úúhhh de szép már megint, tökjól áll neki a barna haj. de látom nevetés nélkül nem sokáig bírja, talán a végére megedződik:))

Yoshiki - Gackt tüneményesek együtt, jó kis gasztronómiai műsor, felzabálnak mindent, és Gackt milyen jóízűen tud enni (!), csorog a nyálam, korog a gyomrom, éééhes vagyok:))  de az Metamorhoze a végén, jajj, hát szokni kell ezt az új image-t, de szerintem sose fogja bevenni a gyomrom, bármennyire is igyekszem...

és persze a Last Live-ot is nagyon köszi. 

najó, hát ehhez nincs mit nagyon hozzászólni, szerintem Gackt-nak teljesen igaza van, sőt..., még nagyobb balhét is csaphatott volna akár. azé' már bocsánat, meghívják D-Koreába fellépni és egy tisztességes technikát nem képesek szolgáltatni neki (Ázsia egyik legjobb-legnagyobb rockénekesének, és mintha ők tisztelték volna meg ezzel a címmel, ha emlékeim nem csalnak). a koreaik a köcsögök!!!  tudod mikor mennék én a helyébe többet oda, nem Gackt a hülye, hanem ők. én ugyanezt tettem volna a helyébe. elég furcsa, hogy a koreai fanok ezt a fejéhez vágják, én inkább szégyelném magam a helyükbe. nem csodálom, hogy G-nak felment a vércukra.

G. menjen inkább a kínaiakhoz, az normálisabb népség, bár ki tudja...

nem azért, de itt nálunk is hány olyan koncert van, ami órás késésekkel kezdődik és a közönség kivárja (aminek persze több oka is lehet), nem cirkuszol.

Gackt egy nagyon jófej, karakán pasi és baromi okos, meg úgy általában mindene a helyén van, de sokszor elmondtam már róla. most is bizonyított:)  persze az ilyen idióta faszkalapok miatt nehogy má' abbahagyja a zenélést. nem fogadom el indoknak.

én is dühös lettem, vazze::::::::::::::

cai6caicai4cai2cai5
Előzmény: miramaru (2853)