István Gyuri Creative Commons License 2005.07.05 0 0 7734

v_peti: Ez az amit én semmiképpenm sem tudok elfogadni!!!

Egy ideig én is így voltam vele, de ha összességében az a jobb, olcsóbb megoldás, akkor el tudom fogadni.

Pláne, hogy ennyi ideig, mint a rétestésztát húzták a megoldást.

Egész egyszerűen felháborító, hogy ennyi pénzt kiszórunk az ablakon minden évben! (És most nem kell azzal jönni, hogy máshonnan is meg lehetne spórolni ezt a pénzt! Ott is meg kell spórolni, de az egyik hülye pénzszórás még nem igazolja a másikat...)

Sikerült elrontanod az estémet ezzel a hozzászólásoddal!!! :(((((

Sajnálom.

M40 120: Tényleg a 135-ön már Fürjes és Bcs között 80-as a pálya. Még két év és elérnek Telekgerendásig ebben az iramban

Pont azon a részen dolgoznak, ahol kisebb szükség van rá....

gumpy: Azt mikor meri már valaki kimondani, hogy úgy is lehetne racionalizálni, ha a volánok nem a vasútvonallal párhuzamosan indítanak zsíros járatokat, hanem a meglévő

vasúti kapacitásra hordanak rá.

Kimerem mondani: lehet úgy is. Csak legfeljebb nem a kívánt célt érjük el vele.

Ugyanis lehet, hogy azt mondja az egyszeri utas, hogy eddig ő felszállhatatott a kistornyos falujában a buszra, ami elvitte a városba a piacra, most meg menjen ki a faluvégre ott szálljon fel a vonatra, majd a városban sétáljon el a piacig. (Vagy busszal menjen el a szomszéd faluig, ahol már jár a vonat, és még szálljon is át...)

Aztán nem kell csodálkozni, ha inkább kocsival megy be... Biztosan jó ez?

taxxx: A pénzügyi világban de akár az adópolitikában is, már 60%-os bizonyossággnál is hoznak döntést.

Nagyobb volumenűt, nagyobb összegről.

Így van, sokkal többet veszítenének ott is, ha évekig-évtizedekig halogatnák a döntést...

De meg kell csinálni.

Kell a kudarc.

Szükség van a látványos bukásra.

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy meg kell csinálni, mert nem lehet eléggé látványos bukást elérni sehol. Mindig el lehetne kenni a dolgot... Még 3 év próbaidő és majd felfut az utasszám stb.stb.

Szerintem az látványosabb, hogy becsuktuk a vonalat és 3 év múlva sem épült le az a falu, csak azért, mert az "éltető" vasút megszűnt.

Előzmény: v_peti (7718)