Nemigazán. Már a régi játékok közül sem a kacsavadászatot, hanem a courlinget választottam. Bár kutyapárti vagyok, és nem igazán kedvelem a macsekokat, de bennem semmi szadista hajlam nincs. Talán ezért nem élvezem a játékok ezen válfajait. Pillanatnyilag, inkább a San Andreast nyomom, ahol a nagyikat is nyugodtan lelövöm, ha útban vannak, de ez nekem valahol túl durva. Ugyanannyira, mint az Oláh Action. Egyszerüen nem tudom felfogni, mi abban a jó, ha szisztematikusan kiírtok egy népcsoportot. (nem egy 'karriert' építek fel egy játékban, hanem OK NÉLKÜL GYILKOLOK). HA azt gondolod, hogy TE más vagy, neked több jogod van, mint BÁRMELYIK embertársadnak, csak sajnálni tudlak. Ugyanis a kirekesztéssel csak a saját problémáid tolod át a következő generációra. És nekik sem lessz jobb, mint most neked. Én szeretném, ha a gyerekem egy olyan világban nőne fel, ahol az ilyen játékoknak nincs létalapja, egyáltalán el sem készül, mert nincs aki megírja, rasszista gondolatok hiányában. Tisztában vagyok vele, hogy erre még várni kell. És azzal is tisztában vagyok, hogy sajnos a rasszizmus a mindennapok része. De azthiszem, ezt HIBA továbbadni gyermekeinknek. Ha minden igaz, ez a játék tomcat műve. Az ő gondolataival van átitatva. SZERINTEM EZ NEM KÖVETENDŐ PÉLDA. Ez tipikusan nevelő célzatú játék. Körberöhögöm azokat, akik a Vice City-t perelték be azért mert valaki ámokfutott, mivel az nem példát átadni, hanem feszültséget levezetni készült. Nem mondta senkiről, hogy rossz, öld meg, hanem szórakoztatott. Ez szórakoztat, de nem ez a fő célja! Talán a GTA sorozat sem lehetett volna ennyire népszerű, ha egy kisebbség kiírtása lett volna a célja... tomcatet sajnálom, ő egy olyan világban él, ami egyszerü. Minden rossz, a Cigányoktól, és a Zsidóktól származik. És Zsidók, Cigányok veszik körül. Nagyon félhet ebben a világban. Talán, ha szülei veszik a fáradtságot, és elmondják neki, hogyan működik a világ, ő sem félne ennyire. Vagy csak egyszerüen felüt egy történelemkönyvet, a II.Világháborúnál, akkor látja, hogy ez zsákutca, és ez a nevelés hova vezet(het). Sokat tudnék még írni, de azt hiszem elég. Aki tudja miről beszélek, annak nem kell elmondanom, aki nemtudja, annak hiába mondom.
Dante.