1) Samurai J néven írogattam.
2) Az írásaimat még nem tartom elég jónak arra, hogy közzétegyem, még ha csak itt is.
3) Szerintem lehet velem beszélni, csak érvek kellenek hozzá.
4) És ha kiderül, hogy én vagyok minden kritikusok anyja, vagy koszorús költő, akkor hirtelen hiszel nekem?
"- Kár volt Petőfit belekeverni, mert annak a sornak nem volt hozzá köze, eszembe se jutott... Ha érdekel, elárulhatom, hogy az említett kifejezés nem Petőfitől származik, elterjed frázis, ja és nemcsak magyar nyelven (cf.: go up in smoke)"
Arról, hogy "nemcsak tervem, én is füstbe mentem" - hát, akinek MAGYAR nyelven erről nem Petőfi jut eszébe, az nem járt általános iskolába, ami pedig elvileg kötelező. Persze lehet, hogy igazad van, és a vaskalapomtól nem látom a költői képet.
"ez az ostoba kötözködés, a szavakon való lovagolás."
Miért, a Pegazus az most nem szárnyas ló? :-)))
5) Ebben igazad van, az vagyok.
6) Ignore on, mert basáskodó megjegyzés következik: a költészet nem szórakozás és kikapcsolódás. Már annak, aki műveli. A költeményeiden nem látszik, hogy igazán megszenvednél velük.
"ízlések és pofonokhoz még: említed Kassákot. No, ő nagy ember volt (azaz művész, vagy mi) ezt elismerem, mindazonáltal a legtöbb versétől és a festményeitől határozott lábrázást kapok..."
Megértelek, nem szórakozásra és kikapcsolódásra való szerző. Ki mit vár a költészettől, tudod.