Sziasztok!
Azt tudom a legkevésbé díjazni, amikor valaki rendőrt fikáz, mert egyszer kapott egy körmöst az egyiktől, vagy mert hallotta, hogy az egyik haverjának a haverja látta, ahogy saját zsebre büntet meg egy tisztességes állampolgárt. Elvenném a környéketekről egy pár nap hosszára az összes járőrt, autóstul, fegyverestül, villámlóbotostul, és kívánnék jó szórakozást az éjszakához. Nem kell a duma a befosós elfordulós rendőrről, meg "szolgálunk és félünk" mese. Nem érdekelnek különösebben az elszigetelt példálózások ilyen-olyan esetekről, és az általánosítások, amik alapját ezek a sztorik adják. Ha ők nem lennének kint éjjel-nappal, akkor kis gyíkfingok igen szánalmasan fosós életetek volna. Aki itt korruptat meg gyengeelméjűt kiált, az ordít a leghangosabban rendőrért, ha az utcán szájbaverik, vagy betörnek hozzá.
Amit a topiknyito videoban látni: a rendőr legalább ötször felszólítja a nőt, hogy szálljon ki, mert különben meg fogja csiklandozni. Sokkal furcsább esetekben kapnak a tengerentúlon golyót a rendőrök, mintsemhogy egy sikítozó nővel szórakozzanak. Nem egy alkalommal láttam, hogy nagydarab gyerkőcök lecsapják az intézkedő rendőrről a sapkát, akinek esélye sincs érvényesülni az adott helyzetben egy szaros gumibottal. De ha egy sokkolót ráakaszt a srác mellbimbójára, a haverok is öszevizelik magukat attól, ahogy fájdalomtól görcsben feküdni látják a falkavezért. Vitán felül áll, hogy igenis fel kell szerelni a járőröket ( a kockázatosabb területeken dolgozókat ) taser-rel. Az nem úgy működik, hogy a fakabát rádnéz, és ha szeméből nem olvasod ki, hogy fel a kezekkel, akkor kapsz harmincezer voltot. Igenis le kell tenni az asztalra valamit egy ilyen villámpusziért. Mondjuk engedetlennek lenni. Nem igaz, hogy ha egyszer azt mondja a rendőr, hogy kezeket fel, vagy kiszállni a kocsiból és kezeket a motorháztetőre, akkor nem lehet engedelmeskedni. Meg kell érteni, hogy nem a csicskáink, akik fejből tudják, hogy mi jófiúk vagyunk, és minket nem kell cseszegetni. A taser azért kell, hogy ne kelljen lábon lőni valakit az engedelmesség eléréséhez. A taser a gumibot és az imént említett láblövés félútja. Maradandó sérülést, ahogy én tudom a két horogszerűen bőrbe akaszkodó elektróda okoz a bőrön. Aki szívbeteg, az meg ne hecciáskodjon a közeggel, és legyen tisztában azzal, hogy bekaphat egy löketet. Ha nem vagytok képesek megbízni egy rendőr helyzetfelismerő képességében, akkor tessék olyan helyre költözni, ahol nincsenek.