djuice Creative Commons License 2005.07.02 0 0 1942

Nocsak-nocsak! Miből lesz a csereB3bogár??? :))
Marrrrrhajó az 5leted tehtube!!! (mégha nem is A38-as :))
Szóval részemről müxik a dolog olyannyira, hogy szerdán megvettem, kedves kollégám, hammond-b-3 szaktárs :) Emu B-3asát és most minden este-reggel, meg reggeltől estig sírás-rívás van, mert annyira elérzékenyít a magam "csengyibe" az a mocskos-koszos B3 sound amit belepréseltek, hogy netovább! Persze nyilván vannak hangyafasznyi hibái, nem is lehet összehasonlítani egy upper/lower/bass regiszteres "minden a helyén" fedélzetű Hammonddal, de ennyi pénzér HANGHŰ!!! klónt sehol senki... Úgyhogy kezdetnek, a sok évnyi mű-szintihangú orgonaféleségek után maga a tökély! Aztán meg korosodó férfiúként évek múltán majdcsak összejön 1-2 milkacsoki igazi B3, A100 v. ami épp adódik nevezetességre. Addigra talán tényleg úgy megtanulok Hammondolni ahogy h-b-3 szaktárs véleményezett.
Szóval úgy néz ki hogyha KarnEvil pajtás ideszól jul. 4-én, akkor valszeg kocsival megyünk Joeyt hallgatni. Én pl. akkor tudnám vinni az immáron saját Emu B-3amat, ha vkit érdekel közületek, mármint a "másnapi-hajnali" szessönre. (csakmer nem akarnék tolakodni vele mindenáron)
Max egy MIDI keyboard kell meghajtani. Nekem itthon egy Korg Trinity pro az elkövető ebben és varázslatosan lehet rajt játszani. Persze nagyon kivi lennék tehtube kolléga csodáira, meg a DB5re is hogy mennyire szégyenülnék meg mellettük az Emumal. :)
Ha K.Evilt szépen megkérnénk, akkor szerintem ő is felpakolná a CX3asát a közös örömködéshez!

Bár szerintem Joey nemigen vállalna be egy ilyen "felmegyek hozzád vasárnap délben" akciót, de meg lehet kérdezni. Aztán kituggya... hetente jönne paprikáscsirkét meg kolbászos lecsót hamizni hazánkba, ja.. és a számlát egykis orgonálással rendezné! :))) Jól hangzana minden értelemben! Esetleg étteremben? :))

más...
Nem tudom, én többször végig mustráltam az Incredible borítóját, de digi Hammondról én nem olvastam rajta. (mondjuk nem is vágom nagyon az angolt!)
Azt hallom, hogy Jimmy Hammondja kicsit mattabban és keményebben szól. Most akkor melyik a digi B3?