Igen, de miva' ha Dragan marad? (Nem fog, csupán elméleti síkon mozgok). Akkor az irányító poszt még mindig üres, és van egy Celejünk, egy Cicánk és egy Aleksicünk a két mezőnyposztra. Vagyis egy a három közül ülni fog. Bőség zavara vaze, bőség zavara :).
Ede, nincs bajom Celejjel, csak nem akarom, hogy mindenki a következő Aleksic-et lássa benne, mert attól fényévnyire van. Amúgy emlékszem a szolnoki alakítására, és arra is, hogy Pór hányszor toporzékolt a hugyhíg Majorosnak, mert egyszer sem védekezett rajta normálisan. Celej fogható, Dragan nem, Celej-nek nincs labdavezetése és ezáltal komoly egy-egye, Dragannak van, Celej szvsz nem nyert meccset a Kecsónak, legfeljebb jól játszott, míg Dragan a pécsi fos három negyede után is döntött, hogy az Albacomp elleni elődöntő második meccsét ne is említsem, amikor 0/7 után emelte fel a nyolcadik tripláját egy támadólepattanó után két másodperccel, bement és eldöntötte. Persze ha minden meccsen dob 22/12-t, akkor elsőként folyamodok majd lengyel állampolgárságért :).
Mikor kinn voltam az USA-ban, akkor az ottani ESPN kommentátorok számtalanszor használtak egy kifejezést: killer instinct, azaz gyilkos ösztön (főleg O'Neal kapcsán). Na most láthattuk, hogy ez a szerb vitézünkben triplán is megvolt, míg Majoros hírből sem ismerte a fogalmat - Celej talán a kettő között lehet valahol, de akkor sem hiszem, hogy nagyot durran nálunk... Akkorát nem, mint egyesek várnak...Vaisvilá-ra mindenesetre nagyon kiváncsi leszek...
Ettől függetlenül értem én, hogy nagy mázlink volt a légiósokkal idén, és nem szabad irreális elvárásokat támasztani, nem is teszem, csak hozzunk egy Dragan szintű szerb mágust, és akkor nyugodt maradok a nyolcba kerülést illetően.