Egyébként Rambot többször érte ezen a fórumon az a vád,hogy azt hiszi,hogy csak ö ért a focihoz.Én tudom,hogy ez nem igy van.-
Ez engem kibaszottul idegesít, hogy ilyen "vádak"érnek. Mivel még utalást sem teszek rá......
A cspatodban szívesen játszanék-cska először szarrá műttetném magam, aztán pedig asportdokik felturbóznának...:)
Szerintem az a bajom, hogy nem érzem azt a basszuk szét egymást mentalitást, aminek anno te is részese lehettél egy párszor:)
Cucc nélkül is zorallul nyomtuk;hát még mikor lett jó felszerelésünk....
Szart sem tudtam a fociról, mikor lementem edzeni. Csak azt, hogy nagydarab, erős, nagyon zorall állatok, akik széjjel fejelnek mindenkit. És én is ilyen szerettem volna lenni.....Kemény sport, ami nem durva-ellentétben a rögbivel, ahol csak belelépdesnek egymásba a baszott nagy stoplijaikkal...
Anno először a Liget SC. rögbiedzésre mentem le, csak vmi oknál fogva nem tetszett. Azóta persze már bejön, de a focihoz tettem le a voksomat. De haverok a rögbisek, nagyon zorall srácok, jó lenne, ha fociznának is-végre látnánk igazi tackleeket. A mostani pár rutinos ember tacklejeinkívül...
Mi is anno rögbiedzőtől tanultuk a ledöntéseket, cucc nélkül. És életben maradtunk....:)
Az egyik legjobb barátom is rögbis-a Polip az Elefántokból....
Mindeenesetre köszönöm a lehetőséget. Ha nyerek a lottón, akkor megvalósíthatjuk a dream teamet:)