Szia SHOT,
Hozzászlásaidra reagálnék:
1., nem tudom, ránk volt-e a célzás, a NETes oldalunk úgy került fel, hogy már kb 8-10 ember együtt edzett. persze ez édes kevés, de ugye toborzási értéke van/volt.
Azóta a rosterünk feltöltődött...
Igaz, ti is az eszemben voltatok, mikor ezt írtam- De inkább a Black Armyra gondoltam...Azt tudom, hogy nálatok nagyjából milyen lehet az emberanyag, csapattársaddal történő levelezésembvől kiindulva(sportmúlt, nem tizenévesek,stb..)
nem szeretnénk a Giantssal/Viperssel,stb. egybeolvadni, ennek több oka is van.
nem biztos, hogy Bp. nem bír el 3-4 csapatot.
úgy legyen. Csak legyen meg a megfelelő látszámú játékoskeret. Szar oda-vissza játszani....
3., ismét nem tudom ránk céloztál-e, de: mi speciel nem vagyunk edzők nélkül, nem önjelölt focisták vagyunk, akik magukat képzik.
Ha ismernél, tudnád, kiről írtam. NEM, NEM RÓLATOK.....
Tudtommal közületek senki nem járt a Wolvesba fél évig....
4., Tény, hogy ti indítottátok el a footballt itthon, és a mai srácok sokat köszönhetnek(köszönhetünk) nektek. de fogadd el, nem csak ti értetek itthon ehhez a sporthoz.
Kövezzetek meg, ha ilyet valaha is leírtam...Ti anno kértétek, hogy legyek az edzőtök. Bár tornatanári végzettségem-is -van, mi volt a válaszom? Az, hogy én nem érzem úgy, hogy akkora tudással rendelkeznék, hogy egy csapat edzőségét fel tudnám vállalni....Ennyit a "csak mi értünk a focihozról"...
Viszont nem ártana frissíteni a websiteotokat.....szeretném tudni, kik az edzők, mi a szakmai hátterük, stb...
Én mindig is azt mondtam, hogy amerikaiakat kell találni, hogy edzenek minket. Ahogy anno is tették. Ahogy a Gabi is írta, nem lehet netrőlé levett playekkel meg fél év tapasztalattal(?) háborúba menni. Ha már minden héten háború -ról beszélünk...