Tulajdonképpen nincs olyan távol egymástól a kettötök véleménye,csak más helyzetböl érveltek.Ezt azért is mondhatom,mert mindkettötöket egyenként jobban ismerlek,mint ti ketten egymást (azt hiszem legalábbis).A mentalitásotok mindenesetre hasonló.Ramboval sok mindenben egyetértek,már csak azért is,mert nem nevezett meg külön senkit (titeket is csak késöbb hozott szóba,mert tudja,hogy a Black Knightshoz kötödöm) és bizony vannak elegen ,akik magukra vehetik Rambo kritikáját.Én is attól tartok,hogy két-három év múlva a mostani nagyon lelkes "tömegekböl",akik elkezdtek focizni,nagyon sokan le fognak morzsolódni,ha rájönnek,hogy mennyi lemondással és áldozattal is jár ez a sport.Rólatok nem tud annyit,mint én.Tény,hogy amikor az elején létszámgondokkal küzdöttetek,akkor én voltam az elsö,aki Ariusnak és Delonsonak azt javasolta,hogy müködjenek együtt a Vipersszal,legalább az elsö hónapokban,hogy az alapokat egy közös edzötöl tanulják.Idöközben történtek olyan dolgok,amik ezt nehezen elképzelhetövé tették és már nincs is rá szükség.Komoly csapat vagytok és egyre fejlödtök,föleg a nagyon szinvonalas edzésmunka miatt és ha nem jön közbe valami váratlan,akkor szép jövönek néztek elébe.
Rambo,szerintem ha egyszer sok idöd lesz és ha most végre megérkeznek majd a felszerelések is,menj le egy Lovag edzésre és nézd meg a fiúkat,tetszeni fog.
Egyébként Rambot többször érte ezen a fórumon az a vád,hogy azt hiszi,hogy csak ö ért a focihoz.Én tudom,hogy ez nem igy van.Rambo egy született LB és annak ilyen a mentalitása ilyen kell,hogy legyen),szókimondó és támadó kedvü,de vállalja minden szavát és elismeri azt is,ha tévedett.Ha összeállithatnék magamnak egy "álomcsapatot" a haverokból és ismerösökböl,akik fociztak,akkor rambinak abban bérelt helye lenne. (de most már eleget nyaliztam) :)